Saturday, 24 September 2011

SHAWL SATIN PLAIN

SHAWL SATIN PLAIN

Welcome everyone. Seperti yang ditunggu-tunggu dan dijanjikan. SHAWL SATIN INSP HANA TAJIMA!!! Untuk pengetahuan semua, Shawls Sateen insp Hana Tajima ini adalah customade. Untuk yang Sera upload ini semua dah readyorder. Jadi jika ada order untuk yang seterusnya, akan mengambil masa lebih kurang 5 atau 6 hari untuk dipos. Shawls sateen ni dihasilkan oleh material yang berkualiti, ringan dan senang dibentuk. Bukan dari kain sateen yang keras dan macam nak buat kain untuk dimeja makan tu.So tak rugi kalau korang membelinya. Jahitan yang sangat kemas dan insyaallah akan memuaskan hati anda.

Name : Shawl Satin Plain
Material : Satin High Quality
Size :
Length : 155.5cm
Width : 56.2cm
Shawl satin ini juga boleh beli secara borong. Tapi, memerlukan masa untuk delivery sebab shawl ni customade (made upon order). Sila pm Sera untuk details...:)
Semoga korang dapat membezakan material kain yang mahal dan murah..mmuuaahhhxx semua..terima kasih sayang and happy shopping!!!

Price : RM25 / pc
(Price not including postage)



SSP001
Black
Available!


SSP002
Lavender
Available! 


SSP003
Light Purple
Available!


SSP004
Purple
Available!


SSP005
Pink
Available!


SSP006
Purple Pink
Status : Out of stock!



SSP007
Meroon
Available!


SSP008
Navy Blue
Available!


SSP009
Dark Blue
Available!


SSP010
Olive Green
Available!


SSP011
Green
Available!


SSP012
Cream
Available!


SSP013
Light Yellow
Available!


SSP014
Dark Peach
Available!


SSP015
White Grey
Available!


SSP016
Light Silver
Available!


SSP017
Cappucino
Status : Out of stock!