Friday, 19 August 2011

RAYA DISCOUNT!!!!

Tinggal beberapa hari je nak Raya kan. Semua tengah bz dengan persiapan raya. But, I have another good news!!!

RAYA DISCOUNT!!!

Anyone yang beli tudung Q-Sera Fashion untuk bulan Ramadhan and Syawal ni, dapat harga murah2...
Let's see the new prices below for details :

INNER NECK DENIM (IND) : Beli 2 dan ke atas - RM13/pcs
PASHMINA 3 TONE (PTT) : Beli 2 dan ke atas - RM18/pcs
SHAWL COTTON ABSTRACT : Beli 2 dan ke atas - RM16/pcs
SHAWL COTTON FLOWER : Beli 2 dan ke atas - RM16/pcs

Kalo beli banyak lagi, dapat lagi banyak discount. Kalo nak beli borong, Sera kena tengok stock dulu.
Cepat2. Beli sebelum terlambat. :)

Saturday, 13 August 2011

SHAWL COTTON FLOWER

SHAWL COTTON FLOWER


Shawl Cotton bercorak flower yang sangat cantik. Sera suka sangat pakai shawl ni sebab sangat selesa dan senang nak bentuk.

Name : Shawl Cotton Flower
Material : Cotton
Size :
Length : 170cm
Width : 48cm

Price : RM18 / pc
(Price not including postage)



SCF001
White
Status : Out of stock!


SCF002
Purple
Status : Out of stock!


SCF003
Orange
Available!


SCF004
Black
Status : Out of stock!

SCF005
Blue Turqoise
Available!


SCF006
Grey
Available!


SCF007
Dark Blue
Status : Out of stock!

SCF008
Pink
Status : Out of stock!


SCF009
Pink Belacan
Status : Out of stock!


SCF010
Red
Available!


SCF011
Dark Pink
Status : Out of stock!

Tuesday, 2 August 2011

SHAWL COTTON ABSTRACT

SHAWL COTTON ABSTRACT

Shawl Cotton bercorak abstract yang sangat cantik. Sesuai digayakan di mana sahaja. Simple and stylish juga sangat selesa.

Name : Shawl Cotton Abstract
Material : Cotton
Size :
Length : 170cm
Width : 48cm

Price : RM18 / pc
(Price not including postage)


Pandangan dari hadapan dengan corak abstract

SCA001
Red
Status : Out of stock!


SCA002
Orange
Available!


SCA003
Pink Belacan
Status : Out of stock!


SCA004
Blue Black
Status : Out of stock


SCA005
Purple
Status : Out of stock


SCA006
Pink
Status : Out of stock


SCA007
Black
Available!

PASHMINA 3 TONE

PASHMINA 3 TONE


Pashmina 3 Tone ni sangat selesa dipakai. Dengan jenis kain yang berkualiti, pashmina ini sesuai digayakan dengan pelbagai fesyen mengikut citarasa korang...

Name : Pashmina 3 Tone
Size :
Length : 175cm
Width : 69cm

Price : RM20 / pc
(Price not including postage)



PTT001
Status : Out of stock!


PTT002
Status : Out of stock!


PTT003
Available!


PTT004
 Available!


PTT005
Status : Out of stock!


PTT006
Available!


PTT007
Available!


PTT008
Status : Out of stock!


PTT009
Status : Out of stock


PTT010
Status : Out of stock!


PTT011
Available!


PTT012
Status : Out of stock


PTT013
Status : Out of stock


PTT014
Status : Out of stock


PTT015
Status : Out of stock


PTT016
Available!


PTT017
Available!


PTT018
Status : Out of stock!


PTT019
Available!

Monday, 1 August 2011

INNER NECK DENIM AWNING

INNER NECK DENIM AWNING

Inner Neck jenis denim ni memang menjadi pujaan ramai golongan kat luar sana. Material kain yg sangat selesa bila dipakai. Sera jual inner ni atas permintaan ramai.

Name : Inner Neck Denim
Material : soft denim
Size :
Dari bawah dagu ke bawah : 8.5cm
Dari dahi ke dagu : 23.5cm
(Sera ni jenis muka panjang, so semua yang muka bulat ke panjang ke semua boleh pakai inner ni. Jangan risau k..he3)

Price : RM15 / pc
(Price not including postage)



IND001
Pink
Available!


IND002
Blue Black
Available!


IND003
Blue
Status : Out of stock


IND004
Purple
Available!


IND005
Yellow
Available!


IND006
Brown
Available!


IND007
Grey
Available!


IND008
Black
Status : Out of stock


IND009
Dark Purple
Available!


IND010
Red
Available!

HOW TO ORDER & PAYMENT

1. Sila e-mail qserafashion@gmail.co​m atau pm ke inbox facebook (Q-Sera Fashion) untuk pengesahan stock.


2. Setelah mendapat pengesahan stock dan jumlah bayaran, sila membuat pembayaran ke akaun kami :

i) Maybank : 112317164103 (Nor Shahirah Mohd Nasir)
i) Bank Islam: 05021020182539 (Nor Shahirah Mohd Nasir)

• Anda boleh membuat pembayaran ke akaun kami melalui Online Transfer (Pemindahan atas talian), kaunter Bank atau pindahan wang melalui mesin ATM atau deposit melalui mesin deposit tunai (cash deposit) mana-mana bank di atas.

Selepas membuat bayaran, sila emel butir-butir berikut :


1. Nama
2. Alamat
3. Kod produk yang ditempah
4. Nombor transaksi yang dinyatakan di atas slip deposit
5. Tarikh dan masa yang dinyatakan di atas slip deposit
6. Jenis bank yang digunakan
7. Jumlah Bayaran

Barangan akan dihantar secepat mungkin hanya setelah bayaran diterima.

Postage :
Semenanjung Malaysia : RM6
Sabah/Sarawak : RM9
Pos biasa juga boleh request. Choose yourself.

♥ Anda akan berpuas hati kerana kain yang sangat berkualiti. Murah. Selesa. Berkeyakinan. Style. Dan mengikut trend terkini. ♥