Saturday, 24 September 2011

SHAWL SATIN PLAIN

SHAWL SATIN PLAIN

Welcome everyone. Seperti yang ditunggu-tunggu dan dijanjikan. SHAWL SATIN INSP HANA TAJIMA!!! Untuk pengetahuan semua, Shawls Sateen insp Hana Tajima ini adalah customade. Untuk yang Sera upload ini semua dah readyorder. Jadi jika ada order untuk yang seterusnya, akan mengambil masa lebih kurang 5 atau 6 hari untuk dipos. Shawls sateen ni dihasilkan oleh material yang berkualiti, ringan dan senang dibentuk. Bukan dari kain sateen yang keras dan macam nak buat kain untuk dimeja makan tu.So tak rugi kalau korang membelinya. Jahitan yang sangat kemas dan insyaallah akan memuaskan hati anda.

Name : Shawl Satin Plain
Material : Satin High Quality
Size :
Length : 155.5cm
Width : 56.2cm
Shawl satin ini juga boleh beli secara borong. Tapi, memerlukan masa untuk delivery sebab shawl ni customade (made upon order). Sila pm Sera untuk details...:)
Semoga korang dapat membezakan material kain yang mahal dan murah..mmuuaahhhxx semua..terima kasih sayang and happy shopping!!!

Price : RM25 / pc
(Price not including postage)



SSP001
Black
Available!


SSP002
Lavender
Available! 


SSP003
Light Purple
Available!


SSP004
Purple
Available!


SSP005
Pink
Available!


SSP006
Purple Pink
Status : Out of stock!



SSP007
Meroon
Available!


SSP008
Navy Blue
Available!


SSP009
Dark Blue
Available!


SSP010
Olive Green
Available!


SSP011
Green
Available!


SSP012
Cream
Available!


SSP013
Light Yellow
Available!


SSP014
Dark Peach
Available!


SSP015
White Grey
Available!


SSP016
Light Silver
Available!


SSP017
Cappucino
Status : Out of stock!

Friday, 19 August 2011

RAYA DISCOUNT!!!!

Tinggal beberapa hari je nak Raya kan. Semua tengah bz dengan persiapan raya. But, I have another good news!!!

RAYA DISCOUNT!!!

Anyone yang beli tudung Q-Sera Fashion untuk bulan Ramadhan and Syawal ni, dapat harga murah2...
Let's see the new prices below for details :

INNER NECK DENIM (IND) : Beli 2 dan ke atas - RM13/pcs
PASHMINA 3 TONE (PTT) : Beli 2 dan ke atas - RM18/pcs
SHAWL COTTON ABSTRACT : Beli 2 dan ke atas - RM16/pcs
SHAWL COTTON FLOWER : Beli 2 dan ke atas - RM16/pcs

Kalo beli banyak lagi, dapat lagi banyak discount. Kalo nak beli borong, Sera kena tengok stock dulu.
Cepat2. Beli sebelum terlambat. :)

Saturday, 13 August 2011

SHAWL COTTON FLOWER

SHAWL COTTON FLOWER


Shawl Cotton bercorak flower yang sangat cantik. Sera suka sangat pakai shawl ni sebab sangat selesa dan senang nak bentuk.

Name : Shawl Cotton Flower
Material : Cotton
Size :
Length : 170cm
Width : 48cm

Price : RM18 / pc
(Price not including postage)



SCF001
White
Status : Out of stock!


SCF002
Purple
Status : Out of stock!


SCF003
Orange
Available!


SCF004
Black
Status : Out of stock!

SCF005
Blue Turqoise
Available!


SCF006
Grey
Available!


SCF007
Dark Blue
Status : Out of stock!

SCF008
Pink
Status : Out of stock!


SCF009
Pink Belacan
Status : Out of stock!


SCF010
Red
Available!


SCF011
Dark Pink
Status : Out of stock!

Tuesday, 2 August 2011

SHAWL COTTON ABSTRACT

SHAWL COTTON ABSTRACT

Shawl Cotton bercorak abstract yang sangat cantik. Sesuai digayakan di mana sahaja. Simple and stylish juga sangat selesa.

Name : Shawl Cotton Abstract
Material : Cotton
Size :
Length : 170cm
Width : 48cm

Price : RM18 / pc
(Price not including postage)


Pandangan dari hadapan dengan corak abstract

SCA001
Red
Status : Out of stock!


SCA002
Orange
Available!


SCA003
Pink Belacan
Status : Out of stock!


SCA004
Blue Black
Status : Out of stock


SCA005
Purple
Status : Out of stock


SCA006
Pink
Status : Out of stock


SCA007
Black
Available!

PASHMINA 3 TONE

PASHMINA 3 TONE


Pashmina 3 Tone ni sangat selesa dipakai. Dengan jenis kain yang berkualiti, pashmina ini sesuai digayakan dengan pelbagai fesyen mengikut citarasa korang...

Name : Pashmina 3 Tone
Size :
Length : 175cm
Width : 69cm

Price : RM20 / pc
(Price not including postage)



PTT001
Status : Out of stock!


PTT002
Status : Out of stock!


PTT003
Available!


PTT004
 Available!


PTT005
Status : Out of stock!


PTT006
Available!


PTT007
Available!


PTT008
Status : Out of stock!


PTT009
Status : Out of stock


PTT010
Status : Out of stock!


PTT011
Available!


PTT012
Status : Out of stock


PTT013
Status : Out of stock


PTT014
Status : Out of stock


PTT015
Status : Out of stock


PTT016
Available!


PTT017
Available!


PTT018
Status : Out of stock!


PTT019
Available!